Bobilfest Vår 2018

Etter en forrykende bobil helg så har vi noen bilder vi ønsker å legge ut for andre å se. Medlemmer av styret er veldig fornøyd med innsatsen som ble gjort både får, under og etter helgen. Og ønsker bobil folket takk for denne gang og velkommen igjen til Høsten. For da er det på an igjen.

Siste forberedelser før alt skal fylles med bobilen.

Siste forberedelser før vi er helt klar for resten av bobil gjengen.

Bobiler har begynt å stille seg opp

Begynner å bli bra med bil utover dagen!

Første kveld bydde på Quiz for bobilfolket

Viktig med en god start på helgen for bobil folket. Vi bydde på quiz og stemningen var god gjennom kvelden!

Dansing under selve kvelden ble det også

Selvsagt ble det også dans og plass på gulvet for dem som ville svinge seg!

Skrevet av Birger den 18.07

GRATIS KURS FOR LAG OG ORGANISASJONER

kurs for lag og foreninger

Skrevet av Birger den 05.03

Spleis; Bord og stoler

Mange år med slitasje og aktiv bruk på det lokale forsamlingshuset, så er nå stoler og bord i en slik dårlig tilstand som gjør at vi må gjøre noe med dette.

Ungdomslaget sliter økonomisk og vi ønsker hjelp av alle som kan!

https://www.spleis.no/project/27538

Skrevet av Birger den 24.01

Dugnadsarbeid for Mai 2017

I år er det avgjort at vi skal prøve å få malt huset. Dette krever dog innsats, og frivillige.

Som en ser av bildene, så er malingstrøk sterkt ønsket for både murveggen, men og for treveggen og vinduer.

Godt i gang med å spyle fremsiden av huset. Muren er ferdig spylt, og vinduene må nå bare skrapes for å kunne males.

 

Neste dugnad er: tirsdag 9.mai og onsdag 10.mai, begynner kl 17.00 begge dagene

Kan du en av disse dagene er det bare til å komme innom.

Skrevet av Birger den 04.05

Dugnad

I dag, onsdag 03.05.2017 kjører vi dugnad på ungdomshuset. Vi vil foreta vask av utsiden av huset, for å gjøre det klar til maling.

Vi vil begynne fra kl 17.00 og holder på noen timer utover kvelden.

Skrevet av Birger den 03.05

Påmelding datatreff

Vi har 50 plasser totalt. Pris per plass er 250,- Ta kontakt med oss på facebook, epost (post@forreungdomshus.no) eller Birger på mobil 94883885 for mer info. Sete kart vil bli lagt ut så snart vi har ett klart.

Skrevet av Birger den 09.02

TING SOM SKJER I FEBRUAR

Gjennom februar vil vi holde følgende arrangementer:

 • 3.februar Barne Diskotek
  • Karneval for de yngste (1.-4.klasse)
  • Blå/Rosa bekledning for de eldste (5.-7.klasse)
 • 4.februar Quiz
  • Quiz for voske (18 års grense grunnet salg av alkohol)
 • 5.februar Årsmøte 
  • Vi inviterer til årsmøte i ungdomslaget, kom og bli med. Vi trenger flere som kan være med. 
 • 24. - 26. februar LAN
  • Arrangerer LAN for første gang i ungdomshuset. Ungdom fra 13 år og oppover velkomne

Skrevet av Birger den 26.01

Barnediskotek 13.januar

Årets første barnediskotek blir neste fredag, 13.januar 2017

Skrevet av Birger den 05.01

Godt nyttår!

Nytt år og nye muligheter!

Image result for godt nyttår

Skrevet av Birger den 01.01

QUIZ LØRDAG 3.DESEMBER

Det blir årets siste quiz på lørdag 3.desember!

Håper du har lyst å værme på denne, og satser på å få god stemning denne gangen også.

Skrevet av Birger den 28.11

Barnedisko og Quiz til helga!

Barnedisko

Flyer for Barnediskoet

Quiz er på lørdag, dørene åpner kl 1900 og vi prøver å starte quizen til 2000. Så vi håper vi ser deg på plass før 2000.
Enkel servering av drikke, alkohol og alkoholfritt selvsagt.

Skrevet av Birger den 31.10

LAN Utsatt

LANet er utsatt til neste år. Dato som vil være gjeldende er da 24.-26.februar

Skrevet av Birger den 20.09

Datatreff 30.sep - 2.okt

Vi gleder oss til LANet!

https://www.lanreg.org/forreungdomshus/lanh16

Registrer din plass på lenken over idag.

Skrevet av Birger den 14.09

Datatreff 30.sep-2.okt

Ryktene er sanne og for første gang i historien vil det bli holdt et LAN i Førre Ungdomshus!
For å reservere plass og betale gå til https://www.lanreg.org/forreungdomshus/lanh16

ALDERSGRENSE

Vi ønsker at flest mulig unge skal kunne værme og har ikke satt en bestemt aldersgrense, men mer at en går på ungdomskolen eller eldre.

Vi kan ikke stå ansvarlig for “mindreårige”. Deltagere under 16 år MÅ derfor medbringe et signert skriv fra foresatte som en bekreftelse på at deltageren får lov til å delta på arrangementet. Skrivet skal være skrevet i BLOKKBOKSTAVER og skal inneholde fullt navn på deltager, telefonnummer og fullt navn på foresatte, og eventuelt andre ting som du mener vi bør vite om. Skrivet skal være et vanlig A4-ark hvor det står at “NN” får lov til å delta og overnatte på arrangementet. Skrivet skal også inneholde dato og underskrift fra foresatte. Dersom skrivet ikke er medbrakt, vil deltageren nektes adgang til lokalet selv om billett er reservert.

SOVING

Det er ikke lagt opp til de store såveplassene og såving vil vær ved vinduer i storesal langs veggen. Det er ikke matter eller noe, vi oppfordrer samtidig at flest mulig kommer seg hjem og får seg en god natt søvn under arrangementet. Vi vil ha streif vakt som vil gå rundt i salen til enhver tid for å sikre at de som får sove kan få ligge i fred i hvertfall, det blir dessverre ikke mulig å gjøre noe med lyden som kommer av storsalen.

UTSTYR

Høyttalere eller andre støyende elementer er strengt forbudt å medbringe, da dette er forstyrrende for andre deltagere. Hvitevarer som f.eks. kjøleskap, vannkoker osv. er ikke tillatt. USB-drevne utstyr som kan kobles til din spillmaskin (f. eks små usb-kjøleskap, mobilladere osv.) er derimot lov å benytte seg av så lenge det ikke tar opp en ekstra stikkontakt.

Deltagere er selv ansvarlig for sitt eget utstyr og eiendeler. Førre Ungdomslag skal ikke stilles ansvarlig dersom en deltager skulle være uheldig å ødelegge noe eller i verste fall bli frastjålet noen eiendeler. Vi anbefaler derfor at du tar med deg en sekk/bag som du kan ha småting i mens du sover (mobiltelefon, pc-mus, tastatur osv.). Erfaringsmessig forekommer det ikke mye stjeling under LAN arrangementer, da folk vet at dette medfører store konsekvenser. Alle tyverier blir nemlig rapportert videre til andre LAN i området, og offeret kan også politianmelde tyveriet. Det er lurt av deg å bli fort kjent med de andre som sitter på samme rad som deg slik at dere alle kan passe på hverandres ting.

Du er selv ansvarlig for at det er, og ser ryddig ut rundt plassen din til enhver tid. Det er fint om du hjelper til med å holde det ryddig slik at det ikke skulle være nødvendig for en i crew å gi deg beskjed om å rydde. Dersom du har mye søppel, kan dette kastes i en søppelsekk som henger på enden av raden din, eller du kan samle det på plassen din til en fra crew kommer rundt og samler det inn.

SITTEPLASS

To og to deltagere deler ett bord som er 120x80 cm. Det betyr at hver plass er på 80 cm i bredde. Dette skulle holde til den vanlige 24 skjermen og kanskje litt større. Dersom du bruker mer enn din tildelte plass og det kommer inn klager fra andre som irriterer seg over det, vil du få en beskjed om ikke å bruke mer enn din plass. Dersom du behøver større plass, må du kjøpe enda en. Vi har vanlige plaststoler på huset, men kan anbefale deg å ta med deg en gamingstol selv.

PRIS

For deltaker med PC er det satt pris 300,- for hele helgen. Da vil du få en 80x60cm flate som du må holde deg innefor.
Besøkende har mulighet for dagspass til 150,- dagen, eller partypass som vil gjelde under hele arrangementet under besøkstidene. Besøkstider er mellom 14:00 - 02:00 (fra 16:00 på fredagen). Partypass er satt til 250,-

TEKNISK

Ikke koble på mer enn én PC per plass. Hver deltager vil få bruke ca 1A (2 strømuttak) på plassen sin ved bruk av egen medbrakt strømpadde (du får kun ett strømuttak av oss, så du må fordoble det selv)! Det er ikke kapasitet nok til at det kan kobles på vannkokere, bruskjølere osv. da dette kan resultere i strømbrudd for deg og ALLE andre! Hvis dette skjer, blir du ikke særlig populær…

Hver deltager vil få tildelt én port på switchen for bruk av Internett. Vi anbefaler at du tar med en internettkabel som er minimum 10 meter lang. Dersom du ønsker å bruke Internett på flere ting samtidig, kan du benytte vårt trådløse nettverk eller kjøpe en ekstra plass for enda en tilkobling med kabel. Switchen skal ikke blokkeres av klær eller andre ting på grunn av brannfare eller defekt utstyr.

Dersom det skulle oppstå strømbrudd eller Internettbrudd, er dette ikke grunnlag for refundering av billetten. Problemet vil bli sett på umiddelbart av våre teknikere og de vil fikse det så kjapt som mulig.

Førre Ungdomslag tar avstand fra alle ulovlige kopieringer og programmer som bryter norsk lov. Førre Ungdomslag skal derfor ikke holdes ansvarlig dersom dette skulle skje.

CREW OG SIKKERHET

Vårt crew har full oversikt over arrangementet og vet best hva som må gjøres og hvilke beslutninger som må tas. Får du beskjed fra en i crewet om noe, så hør etter og gjør som du får beskjed om. Crewet gir ikke beskjeder for å være vanskelig, men for å passe på at deltagere har det kjekt. Det dummeste du kan gjøre er å starte å argumentere eller krangle med en i crew. Ønsker du å rapportere oppførselen til et av våre crewmedlemmer, skal du ta kontakt med styret.

Dersom brann skulle oppstå, skal lokalet evakueres umiddelbart! Det er da ekstremt viktig å beholde roen med tanke på hvor mange personer som vil befinne seg i lokalet. Hører du brannalarmen gå, skal du etterlate alle dine eiendeler og fokusere på å komme deg selv i sikkerhet. Alle skal samles utenfor hallen på en stor fotballbane og ingen skal forlate området før vårt crew har kontroll. Noen i styret skal gå kjapt igjennom alle garderober, toaletter og andre rom for å forsikre seg om at personer har kommet seg ut før de selv går ut. Andre i crew vil være tilgjengelig ute på evakueringsområdet.

Skrevet av Birger den 14.09

Informasjon

I morgen blir siste frist for påmelding til Junhilds danseskole gjennom Førre Ungdomshus

 

Til helgen starter våre faste arrangementer opp igjen. Barnediskotek på fredag for barneskole elever. 1-7.klasse

På lørdag starter vi opp med quiz igjen.

Vi håper å se deg og dine denne helgen og på danseskolen! :-)

Skrevet av Birger den 30.08

Barnediskotek

Vårens siste barnediskotek går av stabelen nå på fredag!

Flyers er delt ut men den legges også ut her nå for å håpe at flere barn mellom 1.-7.klasse i nærområdet ønsker å være med.

Skrevet av Birger den 31.05

Trenger noen til å vaske

Vi er på jakt etter en person som kan ta seg av vasking av lokalet vårt.

Dette innebærer at det kan bli noen vaskerunder i løpet av helgen, det kan også være et par vask i uken. Alt etter sesong og hvor mye utleier vi har på en uke.

Dette vil utelukkende bestå av å vaske gulvene i oppholdsrom og saler.
Det vil si storsal, lillesal, bad, kjøkken og gang må vaskes etter hvert utleie som er.

Betaling vil fast for hver gang.

Ta kontakt dersom interessert;
Birger - post@forreungdomshus.no - 94883885

Mvh.
Birger U. Odland

Skrevet av Birger den 02.05

Påskeferie

Det er som kjent påskeferie i neste uke, og ønsker med dette å ønske alle en riktig god påskeferie!God påske!

 

Etter påske:

De vanlige arrangementene kommer første helg etter påske så følgende datoer er greit å merke seg.

1. april - Barnediskotek
2. april - Lørdags QUIZ

 

Med vennlig hilsen og god påske fra 

Styret i Førre Ungdomslag

Skrevet av Birger den 14.03

Invitasjon til årsmøte

Førre Ungdomshus driver i dag med forskjellige aktiviteter for både store og små.
Av faste aktiviteter kan følgende listes:

 • Barnediskotek (første fredag i måneden, med unntak fra ferier)
 • Lørdags-Quiz (første lørdag i måneden, med unntak fra ferier)
 • Junhilds Danseskole (hver torsdag, med unntak fra ferier)

Vi holder også en eller to danser i året, så nå til mars skal vi ha country fest med Big Kjell! (bilde til høyre)

Ellers er det selvsagt litt vedlikehold og oppussingsprosjekter som vi har planer om.

Vi trenger flere folk med i laget, mandag 29.februar kl. 20:00 har vi vårt årsmøte. Her ønsker vi at alle som vil være med i laget skal møte.

På dette årsmøtet vil det bli valgt inn ny styreleder, og nytt styre. For de som føler de har noe å bidra med er hjertelig velkommen.

Kom gjerne, og bring gjerne en venn. Jo flere vi blir, dess mer vil vi kunne få til.

Skrevet av Birger den 17.01

God jul og godt nyttår

Vi ønsker alle en god jul, det er ikke flere arrangementer fra Ungdomslaget i år. Men vi satser fullt for neste år også.

Quiz, dans og annet kjekt.

Det er selvsagt også mulig å leie huset til ditt eget arrangement.

God jul!

God jul!

Skrevet av Birger den 21.12

Sponsorer

Vi ønsker å takke de sponsorene som til nå har ønsket å støtte oss, vi er takknemlig for alt vi kan få og trenger flere.

BB Norge
BBNorge for hjelp med billetter og bånd

Expert Raglamyr
Expert Raglamyr for trådløse nettverkspunkter til bygget

Kunstkake kjellaren
Kunstkakekjellaren for sponsing av kaker til premie.

 

Disse er også presentert i gangen ved inngang til storesalen på en stor tavle også. Her har vi plass til mange, så meld din interesse idag dersom du har mulighet for å støtte et lokalt lag.

Skrevet av Birger den 19.04

Nye nettsider

Grunnet overgang til nye nettsider er det ikke alt som er 100% oppe og går enda.

Dersom du støter på ett problem eller har spørsmål angående nettsidene våre kan du ta kontakt på http://facebook.com/ForreUngdomslag eller sende en mail til admin[alfakrøll]forreungdomshus.no

Spørsmål om utleie bes å henvende til Svein som er å nå på epost utleie[alfakrøll]forreungdomshus.no

Skrevet av Birger den 02.03

BackNextjanuar 2018
MANTIRONSTORFRELØRSØN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Dager merket med denne fargen er huset opptatt.
Dager merket med denne fargen har ungdomslaget et arrangement.

Arrangementer

Code by Birger U. Odland | Version 2.0.3